Articole blog

Prosoape 100% bumbac produse in PAKISTAN

Set 3 Prosoape lux 100% bumbac Pakistan 550gr/mp greek border

Prosoape 100% bumbac produse in PAKISTAN, dintr-un bumbac de cea mai buna calitate, in gramaj mare. Respecta exigentele celor mai renumite lanturi de hoteluri din lume, iar pretul se reflecta in calitatea superioara a bumbacului din care sunt confectionate si a preciziei finisajelor. Calitatea renumita a bumbacului pakistanez, confera prosoapelor o capacitate de absorbtie mai mare, durabilitate si mai ales finete.

Textura placuta la atingere poate fi pastrata pentru mult timp , fara a necesita tratamente speciale, chiar si acasa. Tesatura dublu fir ofera densitate si rezistenta. Aceste calitati recomanda produsele pentru utilizari frecvente, spalari dese, daca e necesar, fara a afecta calitatea lor.

Pentru ca pielea ta merita ce e mai bun, prosoapele pe care le folosesti trebuie sa fie pufoase si absorbante.  De aceea este important sa fie fabricate dintr-un material ecologic si fara produse toxice.

De la prosoape mari de baie până la prosoape de mână, îți poți împrospăta decorul băii cu o varietate de prosoape în culori luminoase sau culori neutre elegante. Avem ceva pentru fiecare stil, gust și buget. Va garantam calitate, confort si relaxare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *